Financiering

Bij AutoNexxt en NexxtLease weten we dat de wereld misschien nog wel sneller verandert dan de snelste occasion die we in ons assortiment hebben. Daarvoor draaien we lang genoeg mee. We zijn steeds minder bereid om (in één keer) zo veel geld aan de aanschaf van een auto uit te geven. We willen meer financiële vrijheid. AutoNexxt en NexxtLease spelen daar op verschillende manieren op in. 

Auto financieren

Een auto kopen en financieren? Dan bemiddelt AutoNexxt graag in de financiering van je tweedehands auto. We werken daarvoor samen met een aantal financiële partners. Het werkt vrij simpel. Je gaat een lening aan voor je occasion en lost die maandelijks af op basis van de vooraf berekende kosten. Met de huidige lage rente is dit nu wel heel aantrekkelijk.

Auto verzekeren

Via onze financiële partners is het ook mogelijk een scherpe verzekering voor je auto af te sluiten.

Private lease

Een occasion leasen voor privégebruik of als zzp-er? Daarin voorziet NexxtLease. Deze vorm van autorijden wint steeds meer aan populariteit. Bezit is gewoon niet meer van deze tijd. Graag berekenen we dan ook de maandprijs voor je. Geen onverwachte kosten meer, vaste all-in kosten per maand en dus relaxed rijden… het enige waar je nog aan moet denken is op tijd te tanken.

 

> Meer informatie over autoverzekeringen vindt u hier

 

> Wilt u weten hoeveel u kunt lenen?

 

 

> Vraag nu geheel vrijblijvend een kredietaanvraag aan.