Over ons

Verstand van occasions

AutoNexxt is opgericht door René Dekkers. Nog voor hij zijn rijbewijs in bezit had, handelde hij al vanuit zijn ouderlijk huis in tweedehands auto’s en bedrijfsauto’s. Een passie die hij na meer dan 25 jaar nog steeds met veel plezier en kennis uitoefent. Altijd op zoek naar die occasions die het waard zijn om naar Oisterwijk te halen en op te nemen in het assortiment van AutoNexxt en NexxtLease. Met zijn ruime ervaring en uitgebreide netwerk in de wereld van de occasions, staat zijn autoboetiek (van showroom krijgt hij jeuk) continu vol met parels. Dat kan natuurlijk ook niet anders als je gevestigd bent in de parel van Brabant.

Dynamisch en no-nonsense team

En die liefde voor occasions heeft René inmiddels ook overgebracht op ons team van AutoNexxt en NexxtLease. Het ene teamlid wat ouder en meer ervaren, de ander wat jonger en met een frisse open mind. Eén ding hebben we wel gemeen. Dat is de Brabantse mentaliteit: je weet wat je aan ons hebt, ons woord is ons woord en alles is bespreekbaar. Want wij doen op een eerlijke en betrouwbare manier zaken.

En dat gaat niet onopgemerkt voorbij

Door onze centrale locatie in de omgeving van Tilburg weten veel Brabanders ons te vinden. Toch reikt ons klantenbestand verder. Regelmatig ontvangen wij gasten uit de Randstad en zelfs het uit het noorden van het land. Natuurlijk is dat grotendeels te danken aan ons altijd up-to-date online aanbod. Hoewel we niet geloven dat iemand bereid is meer dan 300 kilometer te reizen als onze persoonlijke houding niet mee werkt.

Toe aan een nieuwe auto?

Informeer naar de mogelijkheden van een auto kopen of een auto leasen. Wij nemen de tijd voor een betaalbare occasions, eentje die jou 100% past. Qua gevoel en qua financiering.